Stukadoor Fluitenberg - ZZPer gezocht & prijs per m2

Mooie, strakke muren geven je woning een verzorgde uitstraling. Door de verschillende typen stucwerk kun je er bovendien precies de sfeer in huis mee creëren die bij jou past. Voor een echte doe-het-zelver valt deze klus misschien nog wel zelf te klaren, maar wie niet zo’n handige klusser is kan het stucen van de muren of plafond beter aan een professionele stukadoor over laten. Het is uiteraard wel de bedoeling dat de muren of plafond er na het stucen perfect uitzien. Slecht afgewerkt stucwerk zal je al snel een doorn in het oog worden en dat zou toch erg jammer zijn.

Kosten stukadoor

Natuurlijk ben je benieuwd naar de kosten van een stukadoor. Het verschilt per klus of je de stukadoor per uur betaalt of dat je een prijs per m2 betaalt. Voor grotere oppervlakken worden de kosten voor de stukadoor per m2 berekend. Voor meer gespecialiseerd stucwerk hanteert de stukadoor meestal een uurtarief. De gemiddelde kosten voor een stukadoor liggen voor een kleine stucklus gemiddeld tussen de €15,- en €25,- per m2, voor een gemiddelde klus tussen de €13,- en €22,- per m2 en voor een grote klus zijn de kosten gemiddeld tussen de €10,- en €18,- per m2. Over het algemeen geldt dat hoe groter het te stucen oppervlak, hoe lager de prijs per m2 zal zijn. Dit zijn de gemiddelde prijzen voor stucwerk dat relatief snel en eenvoudig aan te brengen is. Voor stucwerk met een hogere moeilijkheidsgraad worden de kosten zoals gezegd meestal per uur berekend.

kosten stukadoor woonkamer

Ben je van plan om de muren in je woonkamer te gaan schilderen? Dan is het voor een mooi resultaat heel belangrijk dat je muren helemaal glad zijn. De stukadoor kan de muren netjes voor je egaliseren, waarna ze overgeschilderd kunnen worden. Dit geeft een strak eindresultaat. Gemiddeld liggen de kosten voor het stucen van een muur tussen de €12,- en €20,- per m2. Als je ook gelijk je plafond wil laten stucen dan zijn de kosten hiervoor €15,- tot €25,- per m2. Wat de totale kosten voor de stukadoor zullen zijn is afhankelijk van het oppervlak dat hij moet stucen, het gekozen materiaal en de moeilijkheidsgraad. Voor de exacte kosten voor het stucen van jouw woonkamer kun je het beste bij meerdere stukadoorsbedrijven een offerte aanvragen en deze offertes vergelijken.

Kosten stukadoor plafond

Het laten stucen van een plafond is duurder dan het laten stucen van een muur. Dit is logisch, omdat een stukadoor voor het stucen van een plafond boven zijn hoofd moet werken. Dit bemoeilijkt het stucen en daardoor gaat de prijs per m2 of per uur omhoog. Wat de precieze kosten voor het laten stucen van je plafond zullen zijn hangt o.a. af van het te stucen oppervlak en de tijd die de vakman kwijt is aan het afwerken van het plafond. Spackspuitwerk kun je al laten aanbrengen vanaf €5,- tot €11,- per m2. Je kunt ook de keuze maken om je plafond af te laten werken met leemstuc of sierpleister. De kosten hiervoor zijn respectievelijk €15,- tot €50,- per m2 en €15,- tot €25,- per m2. Wil je je plafond op de meest luxe wijze laten stucen? Dan kun je kiezen voor een afwerking met beton ciré of tadelakt. De gemiddelde kosten voor een beton ciré plafond liggen tussen de €100,- en €200,- per m2. Voor een tadelakt plafond moet je rekenen op kosten tussen de €135,- en €200,- per m2.


Stukadoors in de buurt van "Fluitenberg"

Bent of kent u een Stukadoor in Fluitenberg? Meld een bedrijf gratis aan